Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 3+1 • 100 m² without real estate29059, Zlatá Olešnice - Zlatá Olešnice Semilská, Liberecký Region

29059, Zlatá Olešnice - Zlatá Olešnice Semilská, Liberecký Region
PriceCZK 1,100,000


Samostatná polovina RD/chaty (3+1) s vlastním čp. se nachází na kopci v klidné části obce Zlatá Olešnice, Jizerské hory. K domu, jehož přízemí bylo v r.2008 kompletně rekonstruováno, náleží i větší pozemek /2598m2/. Přízemí tvoří kuchyně, pokoj,koupelna se sprch.koutem a WC. V patře jsou 2 ložnice s dřevěným obložením. V suterénu je garáž. Zahrada je udržovaná s okrasnými dřevinami a ovocnými stromy. Vytápění ÚT tuhá paliva, obecní vodovod. Přístup k domu autem je možný /není-li sníh/.Druhá polovina domu, též s vl.čp. a pozemkem je využívána jen rekreačně. Součástí prodeje je i veškeré vybavení chaty, vč.zahradního náčiní /sekačka,motorová kosa,cirkulárka/. Vhodné k trv.bydlení i rekreaci-dostupná občasnská vybavenost, ráj zimních sportů /v obci sjezdovka a další do 10km/, turistika,cyklo. Zaujala Vás tato nemovitost, sdělte makléři Váš názor, jen tak může být jednání i úspěšné.

Property Characteristics

Listing ID177484
Layout3+1
OwnershipPersonal
Užitná plocha100
Fully furnishedUnfurnished
Building typeWooden

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.