Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 565 m² bez realitkyČervená Voda - Červená Voda, Pardubický Region

Červená Voda - Červená Voda, Pardubický RegionEquipped
PriceCZK 2,700,000


Nabízím k prodeji penzion s restaurací v obci Červená Voda. Objekt je určen ke komerčním účelům, po úpravách vhodný k ubytování v rozvíjející se rekreační lokalitě. V obci je nově vybudovaný a lyžaři vyhledávaný SKIPARK Červená Voda, menší lyžařský areál v části obce Šanov, moderní lyžařské středisko Dolní Morava ve vzdálenosti 15 km, upravované běžecké trasy přímo v obci i blízkém okolí (Buková hora, Suchý vrch). V létě je oblast vyhledávaným cílem cykloturistů i turistů, s možností koupání v okolních koupalištích a přehradní nádrži Pastviny.

Objekt, který je v současnosti provozován jako restaurace a příležitostné ubytování v 5 pokojích (z toho 2 pokoje se sociálním zařízením), disponuje dále rozsáhlými skladovými prostory, jednacím sálem, dříve využívaným jako prodejna, půdními prostory vhodnými k dalšímu využití, vlastní studnou.Dvorní trakt i prostor před objektem lze využít při letním provozu pro venkovní posezení, parkování je zajištěno na pozemcích u objektu

Property Characteristics

Listing ID176799
LayoutOther
Floor3
Building typeBrick
Floor space565
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.