Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 38 m² bez realitkyMusílkova, Prague - Košíře

Musílkova, Prague - KošířePartially equipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronajmu byt 1+kk - 37,36 m2, s balkonem 2,59 m2, sklep (0,72 m2), v druhem patre novostavby Rezidence Musilkova ktera byla dostavena v roce 2009 . S moznosti garazoveho stani.

Soucasny najemce byl velmi spokojen ale stehuje se do zahranici a nyni hledam nekoho stejne spolehliveho od 1.dubna ci drive po dohode . Na delce najmu se lze dohodnout ale preference je na delsi dobu.Byt ma kuchyn castecne vybavenou ,stejne tak cely byt.V prostorne koupelne je pracka a vyhrivana podlaha.U vchodu bezpecnostni system a cely objekt je velmi dobre zabezpecen. Zatim neni byt uplne vybaven,ale je mozne se dohodnout. Jeho lokacese nachazi 2 minuty pesky od tramvajove zastavky Kavalirka ,ktera je pouhych 5min.od centra Andel. V pripade zajmu me nevahejte kdykoliv kontaktovat na 608881870 nebo 776072132 ,popripade na emailovou adresu katulka1@gmail.com .Rada zaslu vice fotek na pozadani ci pripadnou navstevu bytu.

Property Characteristics

Listing ID176698
LayoutStudio
Floor2
Building typeOther
Floor space38
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.