Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 71 m² without real estateTrnovanská, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký Region

Trnovanská, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký Region
PriceCZK 719,000


Přímý majitel nabízí k prodeji velmi moderní, kompletně zrekonstruovaný, nadstandardní byt 3+1/L v Teplicích. Byt je v družstevním vlastnictví.

Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového dmu, ve velmi žádané klidné lokalitě sídliště Šanov II. Panelový dům je kompletně zrekonstruovaný - zateplení, fasáda, nové vchody, zvonky, poštovní schránky. nová podlahová krytina na chodbách, nové výmalby, výtah, nová plastová okna na chodbách.

Byt je po nákladné, rozsáhlé a zcela kompletní rekonstrukci - nová plastová okna, kompletní rozvody vody a elektřiny, příčky, snížený strop v celém bytě (lepší zvuková a tepelná izolace), plovoucí podlahy, krásná koupelna s vanou. Příjem kabelové televize. Po celé ploše balkonu je výsuvná markýza, která byla vyrobena na zakázku a zabezpečuje příjemné odstínění jižní strany v létě. Na balkoně je hezké posezení, s výhledem do zeleně. Hezké výhledy do přírody se nabízejí ze všech oken bytu.

Byt se skládá z kuchyně, 3 pokojů, předsíně, koupelny s WC, lodžie. K bytu náleží komora. V domě je také místnost, kde si lze pod uzamčením odložit kočárky nebo kola.

Byt má v dosahu 2-5 minut pěší chůze supermarket, obchody s potravinami, lékárnu, lékaře, zastávky MHD, restaurace, školu, školku. Dále tenisové kurty, fotbalový stadion, atletický stadion. Byt má pěkné okolí se spostou zeleně, vhodné místo i pro pejskaře. Na Doubravku dojdete příjemnou procházkou během 10 minut, na Hvězdárnu během 15 minut. Botanická zahrada, lázeňské centrum je v dosahu 20minut pěší chůze.

Property Characteristics

Listing ID176693
Layout3+1
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space71
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.