Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 53 m² bez realitkyHládkov, Prague - Střešovice

Hládkov, Prague - StřešoviceEquipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronajmu pěkný světlý prostorný byt po rekonstrukci v blízkosti Pražského hradu v čistém, cihlovém domě. Nová dřevěná špaletová okna s žaluziemi, dřevěné parkety v pokoji. Kompletně zařízen novým nábytkem (dvojlůžko,sedačka,skříně,židle,stůl, poličky,knihovna, závěsy,lustry, atd.), kuchyňská linka, pračka, mikrovlnka. Tento byt je o velikosti 2+kk (53m2), pokoj, obytná kuchyň, předsíň, koupelna (vana), WC, balkon. Možnost připojení na internet, telefon.

Byt se nachází 15 min chůze od Pražského hradu, 10 min chůze na Petřín, v domě o 7 bytech, se zahradou, Dům je nyní dlouhodobě ve slepé ulici (klidná lokalita, parkování bezproblémové). V domě panuje přátelská atmosféra, většinou dlouhodobé pronájmy. MHD do 2 min. Školka přes ulici. Sklepní prostor po dohodě.

Nice big flat close to the Prague castle. Reconstructed, new windows. Furnished (double bed, sofa, table, chairs, lamps, cupboards tec., kitchen furniture, washing machine, microwave. One room, kitchen, hall, bath, WC, balcony (53m2).

15 min walk to the Prague castle, 10 min walk to Petrin hill. The house has 7 flats, very quiet street, good parking, 2 min walk to public transport.

Property Characteristics

Listing ID175408
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space53
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.