Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 113 m² bez realitkyKřižíkova, Prague - Karlín

Křižíkova, Prague - KarlínPartially equipped
Monthly rentCZK 21,500

+ Poplatky za službyCZK 4,300


Nabízím k pronájmu částečně zařízený nový luxusní slunečný tichý byt o rozloze 97m2 ve 4. nadzemním podlaží kvalitní novostavby cihlového domu s výtahem v Praze 8 - Karlín s výbornou dopravní dostupností. Byt je vzdálen jen minutu chůze od zastávky metra Křižíkova a zastávky tramvají 8, 24, 52.

Byt má velice dobrou dispozici odpovídající nejnovějším trendům, ve všech pokojích jsou velká francouzská okna s přístupem na balkon. Okna bytu a dva balkony (každý o rozloze 8m2) jsou orientovány do obou stran bytového domu (JV, SZ).

K bytu dále náleží sklep o rozloze 7m2 a parkovací stání v prvním podzemním podlaží.

Byt je částečně zařízený, k dispozici je nová luxusní kuchyňská linka s vinným boxem, myčkou, indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnkou a velkou lednicí. Koupelna je vybavena pračkou, dvěma umyvadly, velkým zrcadlem, moderními doplňky a vanou se skleněnou sprchovou zástěnou. K dispozici je rovněž samostatné WC s vlastním umyvadlem a též moderními doplňky. Kompletní interiér byl navržen renomovaným architektem. V téměř celém bytě jsou instalovány podhledy s designovým LED osvětlením, které je energeticky nenáročné. Interiér bytu je proveden ve vyšším standardu, kombinace otvíracích a posuvných dveří zvyšuje využitelnou plochu bytu. Dveře a obložkové zárubně jsou dýhované, podlaha je dřevěná plovoucí, okna jsou vysokokvalitní hliníková. Vchodové dveře jsou bezpečnostní. Ve všech pokojích jsou nové garnýže na míru, záclony a závěsy.

V bytě je přípojka na společnou televizní anténu, pevnou linku a internet (UPC a O2).

V docházkové vzdálenosti je kompletní občanská vybavenost (Albert, Kaufland, Česká Pošta, banky, sportovní centrum Holmes Place, lékárna, školy, školky, Karlínské náměstí, park Vrch Vítkov... atd.).

Rent offer of partially furnished newly built luxury sunny quiet flat of area 97m2 on a 4th floor above ground in a quality new building with elevator in Prague 8 – Karlín with an excellent traffic accessibility. The flat is only one minute walking distance from an underground station Křižíkova and tram stations 8, 24, 52.

The flat has a very good disposition according to newest trends, in all rooms there are big French windows with access to balcony. Flat windows and two balconies (each area of 8m2) are oriented to both sides of the building (SE, NW).

Further pertaining to the flat are basement of area 7m2 and parking space on the first underground floor.

The flat is partially furnished, available are a new luxury kitchen equipped with wine box, dish washer, induction hob, hot air oven, microwave and a big refrigerator. Bathroom is equipped with a wash machine, two sinks, big mirror, modern accessories and a tub with a glass shower screen. Also available is a separate toilette with its own sink and modern accessories. Complete interior has been designed by a renowned architect. Soffits with design LED lighting, which is energetically undemanding, are installed almost in the entire flat. Interior is constructed out of higher standard materials, combination of opening and sliding doors increases usable area of the flat. Doors and lined frames are veneered, floor is wooden floating, windows are high quality aluminum. Flat entrance is fitted with security doors. In all of the rooms there are new custom pelmets, curtains and hinges.

At disposal in the flat there is a connection to common antenna, fixed line and internet (UPC and O2).

Within a walking distance there are complete civic amenities (Albert, Kaufland, Czech Post, banks, sport center Holmes Place, pharmacy, schools, nursery, Karlín square, Hill Vítkov Park… etc.)

Property Characteristics

Listing ID175327
Layout3+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space113
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.