Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 55 m² bez realitkyK lesu, Prague - Kamýk

K lesu, Prague - KamýkEquipped
Monthly rentCZK 19,500


Byt v nové a moderní zástavbě " U Lesa".(pouze 50 bytů) V docházkové blízkosti jak mateřská, základní a střední škola.Poliklinika Modřany či Budějovická. Krčský, Libušský a Kunratický les v blízkosti. Velmi klidná a příjemná lokalita. Zcela zařízený, nový byt.Dřevěné podlahy. Ideální pro jednotlivce, či dvojici(max 2 osoby).Krytá garáž, sklep, v okolí domu společné prostory zeleně. Byt má dva velké balkony s grilem a sezením.Byt je plně vybaven(kuchyň, pračka, skříně,botník postel, sedačka, jídelní stůl, televize, koupelna s wc a vanou). Kauce ve výši dvou nájmů při podpisu smlouvy.

Flat in a new and modern built-up area "U Lesa." (Only 50 flats). There are kindergarten, elementary and middle škola in walking distance.Tree forests nearby. Very quiet and pleasant location. Fully furnished, new flat.Fooden floor. Ideal for individuals or pairs (max 2 persons). Covered garage, basement, common green areas around the house. The apartment has two large balconies with barbecue, table and outdooor sitting.Flat is fully equipped (kitchen, washing machine, wardrobes, shoe bed, sofa, dining table, TV, bathroom with toilet and bath). Deposit in the amount of rent upon signing of two contracts.

Property Characteristics

Listing ID175201
Layout2+kk
Floor3
Building typeOther
Floor space55
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.