Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 85 m² bez realitkyVeverkova, Prague - Holešovice

Veverkova, Prague - HolešoviceEquipped
Monthly rentCZK 10,500

+ Poplatky za službyCZK 400


Nabízím k pronájmu velký slunný byt ve skvělé lokalitě Prahy 7 v těsné blízkosti tramvajové zastávky Veletržní. Metro C - Vltavská, Nádraží Holešovice - 2 zastávky tramvají. V okolí veškerá občanská vybavenost (Albert, menší obchody, banky a vše potřebné na Strossmayerovém náměstí - 2 minuty pěšky) , park Stromovka 5 minut chůzí, taktéž park Letná 8 minut.

Byt se nachází v cihlovém domě s vnitřním dvorem s možností parkování. V 1 pokoji velké vestavěné patro na spaní s dvěma matracemi (každá 140x200cm), vestavěné skříně. Součástí bytu je také lednice, plynový sporák s troubou, pračka, skříně v obou pokojích, stůl, 4 židle, stolek, kožená sedací souprava, TV,... Zavedené UPC (i internet). V pokojích dřevěné parkety, jinak lino.

Poplatky 400Kč/měsíc/osoba zahrnují vodné, stočné, odpad a úklid domu. Energie se převádí na nájemce. Kauce jeden měsíční nájem. Za domácí zvíře záloha.

Property Characteristics

Listing ID175147
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space85
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.