Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² without real estateNa rozcestí, Prague - Libeň

Na rozcestí, Prague - LibeňPartially equipped
Monthly rentCZK 7,500

+ Service chargesCZK 2,550


Přenechám pronájem světlého, útulného bytu na Praze 9, v 6. patře cihlové budovy v ulici Na Rozcestí 8. Nová okna, prostorný balkon 6 m2, pokoj s kuchyňským koutem 15 m2, nová kuch. linka, nová koupelna spojená s WC.

Dobrá dostupnost MHD - metro Českomoravská 8 min, tram Balabenka 3 min od domu. V okolí veškerá občanská vybavenost, dům se nachází v blízkosti OC Harfa (5 min).

Původně pronajat nezařízený, v případě zájmu je možné přenechat včetně nábytku (vše IKEA, koupený 08/2011, viz fotografie) - cena dle domluvy. Deposit ve výši 1 měsíčního nájmu.

Volný od března 2012.

Bright, cozy apartment in Prague 9, 6th floor of a brick building, street Na Rozcestí 8. New windows, spacious balcony 6 m2, room with new kitchen 15 m2, new bathroom with a toilet attached.

Good accessibility by public transport - metro Českomoravská 8 minutes, tram Balabenka 3 minutes by walk. The house is located close to shopping centre Harfa (5 min).

Originally rented unfurnished, possible to rent with furniture (IKEA, purchased 08/2011, see photo) - price by agreement.

For rent from march 2012.

Property Characteristics

Listing ID174270
LayoutStudio
Floor6
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.