Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 39 m² bez realitkyZa Poříčskou bránou, Prague - Karlín

Za Poříčskou bránou, Prague - KarlínPartially equipped
PriceCZK 2,290,000


Prodám 1+kk v OS po kompletní rekonstrukci v centru Prahy, 27m+12m slunná terasa do vnitrobloku s výhledem na Vítkov (orientace JV) ve funkcionalistickém domě z třicátých let. Šesté patro s výtahem, klid a ticho.

V bytě jsou nová okna osazená iz. dvojsklem, nové rozvody vody, odpady i elektřina. Součástí bytu je moderní kuchyň IKEA vč. spotřebičů, pračka, koupelna s oknem a vanou, plovoucí podlahy. V domě je centrální vytápění a ohřev vody na plyn.

Vynikající dopravní obslužnost a občanská vybavenost. Metro B,C přímo u domu, autobusové nádraží Florenc, vlakové nádraží, MHD, vše pár minut pěšky, Václavské a Staroměstské náměstí cca 1.3km.

Vzhledem k plánované revitalizaci Florence se jedná o velice zajímavou lokalitu v centru Prahy, na území je projekt s parkem, komerčními i rezidenčními budovami a prostorami pro kulturní vyžití.

Výhodná investice, momentálně pronajato za 156tis/rok, volné od 1.4. Možnost financování hypotékou. Cena 2.290.000.- RK nepsat, děkuji.

Property Characteristics

Listing ID174033
LayoutStudio
Floor6
Building typeBrick
Floor space39
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.