Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 26 m² without real estateHošťálkova, Prague - Břevnov

Hošťálkova, Prague - BřevnovEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Service chargesCZK 2,500


Pronajmeme velmi pěkný byt 1+kk na Břevnově, Praha 6 ( nejbližší zastávka Drinopol ) s krásným výhledem do zeleně. Byt je po rekonstrukci, plovoucí podlahy, nová kuchyň, pračka, LCD SAT TV, koupelna s vanou, předsíň dlažba. Byt má velmi dobrou dopravní dostupnost, v okolí supermarket, banky, obchůdky. Nedaleko Pražského hradu. Jedná se o nejvyšší patro, klidné a pohodové bydlení v žádané lokalitě. Parkování před domem. Byt je volný ihned. Vhodný pro 1 osobu, bez zvířat. Děkujeme za pochopení.

We rent a nice apartment 1 + kk in Brevnov, Prague 6 (closest stop Drinopol) with a beautiful view to the green. The apartment is renovated, floating floors, new kitchen, washing machine, LCD satellite TV, bathroom. The apartment has a very good road access, nearby supermarket, banks, shops. Near Prague Castle. It is the top floor, quiet and comfortable living in a desirable location. Parking in front. The apartment is free from 15/06/2017. Suitable for 1 person, without animals. Thank you for your understanding.

Property Characteristics

Listing ID173690
LayoutSmall studio
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha26
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.