Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 77 m² bez realitkyJagellonská, Prague - Vinohrady

Jagellonská, Prague - VinohradyPartially equipped
Monthly rentCZK 6,300

+ Poplatky za službyCZK 700


Nabízím pronájem pokoje v krásném starém světlém bytě na Vinohradech v blízkosti Jiřího z Poděbrad s hezkým výhledem. Jedná se o spolubydlení s anglicky mluvící španělkou - proto je vhodné, aby zájemce mluvil anglicky/španělsky. Pokoj je volný od konce ledna (případně i dřív) a je téměř nevybaven (matrace, skříň a skříňka). V koupelně je vana, WC je zvlášť. Kuchyň je vybavena. Pračka k dispozici. Nájem na rok. V případě odchodu je nutné zajistit zástup. Vratná kauce půlky nájmu.

I am letting over a rental room in beautiful, old and light flat with great view in Vinohrady close to Jiriho z Podebrad. The flat is shared with a Spanish girl so English speaking person is a must. The room is free from the end of January and it is poorly furnished (mattress, wardrobe and a cabinet). There is a bath, washer, kitchen is furnished. WC is separate. Rent for a year, in case of leaving the back up is necessary. Refundable deposit of 6300 Kč.

Property Characteristics

Listing ID173338
Layout2 bedroom
Floor5
Building typeBrick
Floor space77
Fully furnishedPartly
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.