Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 63 m² bez realitkyV Borovičkách, Prague - Stodůlky

V Borovičkách, Prague - Stodůlky
Monthly rentCZK 12,000

+ Poplatky za službyCZK 1,000


Majitel nabízí k pronájmu slunný byt se dvěma balkóny a garážovým stáním v bytové vile po kompletní rekonstrukci. Byt se nachází v klidné lokalitě v Praze 5 Stodůlkách. V okolí pouze rodinné domy, luxusní novostavba a mnoho zeleně. Měsíční nájem se skládá z nájmu za byt a za garáž - 12 tisíc Kč + se na nového nájemníka převádí plyn a elektřina + zálohy na služby cca 600 Kč/osoba. BEZ PROVIZE - PŘÍMO OD MAJITELE. Realitní agenti nevolejte, nepište!

The owner offers for rent sunny apartment with two balconies and garage parking in the residential villa after a complete reconstruction. The flat is situated in a quiet area in Prague 5 Stodůlky. In the area are only family houses, luxury new building and many green. Monthly rent is made up of rent for the apartment and garage - 12 000 CZK + to a new tenant converts gas and electricity services at himself + advance payment of 600 CZK / person. NO COMMISSION - DIRECT FROM THE OWNER. Real estate agents do not call, do not write!

Property Characteristics

Listing ID172855
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space63
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.