Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 474 m² without real estateKubánská, Černošice - Černošice, Středočeský Region

Kubánská, Černošice - Černošice, Středočeský Region
PriceCZK 1,000,000


Prodám zahradu v obci Černošice - Mokropsy okr.Praha západ. Zahrada se nachází v ul. Kubánská čp. 5535.Ze zahrady je čarokrásný výhled na Hladkou neboli Ptačí skálu a Brdské lesy a na plošinu pro rogala ,která přistávají na zdejším fotbalovém hřišti.Zahrada je vzdálena od řeky cca 120 m. při oblevách zde nikdy není voda ta zde byla jen při 1000cileté vodě v roce 2002.Na zahradě jsou všechny IS včetně přípojky na tel.Stojí zde kolna o rozměru 5x5 m. a táborová chatka o rozměru 2x3m.Do obou je zaveden el. proud.V chatce je palanda,stolek a skříňka.Na zahradě bohužel nelze provádět nové stavby nachází se v aktivní zoně záplavového pásma řeky Berounky.Vhodné pro chaty bez povolení např. karavany . Pro podrobnosti prosím kontaktujte nás ,mám vyjádření jak Povodí řek tak Stavebního Úřadu MČ. ,které je aktuální. Dám k nahlédnutí.Toto místo je velmi vhodné jak pro rodiny s dětmi , pro milovníky přírody tak pro vášnivé rybáře či houbaře.V obci je zastávka ČD.Vlakem se dostanete do Prahy Smíchova za 15min a Prahy HL. NÁDRAŽÍ za 25minut.Druhým směrem za 20 min Karlštejn-hrad,Srbsko skály.30 min-Beroun

V okolí zahrady je Fotbalové hřiště,in line a skate hřiště,motokrosová dráha,u řeky je písečná pláž,hřiště na beach volejbal, cyklo stezka ,nedaleko Jedličkovi lázně a další. Krásná krajina a klid.Pro zájemce možno zaslat foto prezentaci.

REALITNÍ MAKLÉŘI PROSÍM NEVOLEJTE RK NECHCEME!Děkuji

Property Characteristics

Listing ID171285
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick
Plocha 474
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.