Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 10 m² bez realitkyErbenova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Určeno ke spolubydlení
Erbenova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 4,200


Do bytu 2+1 hledám spolubydlícího do samostatného neprůchozího pokoje. Pokoj je o velikosti cca 10m². Je zde samostatná šatna (cca 1,5m²) a balkon do zahrady (kam je situován pokoj). Byt se nachází v klidné části brna — u Lužánek. K dispozici je zde myčka nádobí, lednice s mrazákem, plynová plotna atd. Dům je klidný, díky přízemní dispozici dobře dostupný, dá se zde i dobře zaparkovat. Byt je přes den krásně prosvětlený. Po dohodě s dalšími nájemci možnost vstupu na zahradu. Cena je včetně energií a služeb. Nástup možný ke konci června či začátkem července.

I´m looking for a roommate to the separate room in 2+1 apartment. Room size is about 10m ². There is a separate dressing room (about 2m ²) and a balcony to the garden (where the room is situated). The apartment is located in a quiet part of Brno — Lužánky. There is a dishwasher, fridge, gas hob etc. The house is quiet, good available thanks to first floor location. It´s one minute way to the park. It´s possible to use the garden in agreement with other tenants. Price is including energy and services. You can move in at the beginning of july.

Property Characteristics

Listing ID170848
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space10
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.