Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+1 • 124 m² without real estateHlavní, Horní Bezděkov - Horní Bezděkov, Středočeský Region

Hlavní, Horní Bezděkov - Horní Bezděkov, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 5,950,000


Prodávám RD z roku 1998 v krásné lokalitě s pohodlnou dostupností do Prahy. V přízemí je obytný prostor propojen s kuchyní, příslušenství a úložné prostory, v patře jsou 3 ložnice a koupelna. Celý interiér je velice světlý, obývací pokoj umožňuje vstup na okrasnou zahradu, která díky svému umístění a zeleni poskytuje dostatek soukromí (žádné pohledy sousedů). Na pozemku je krytá garáž a další venkovní parkovací stání. Vytápění je plynové, dům je připojen na kanalizaci i obecní vodu.

Dům je určen aktivním lidem či rodině, která ocení dobrou dopravní obslužnost do Prahy, čisté životní prostředí a bezprostřední blízkost lesů na turistiku, cyklistiku či golf (Areál Botanica 10min chůzí).

Horní Bezděkov je umístěn na okraji Křivoklátských lesů, 15 minut jízdy autem na metro B Zličín. Tento směr na Karlovy Vary je vždy i v ranní či odpolední špičce bezpečně bez kolon. Pohodlná dostupnost je možná i MHD. Obec disponuje základní občanskou vybaveností – obchod, dětské hřiště, školka.

Cena je k jednání, přijďte na osobní prohlídku.

Property Characteristics

Listing ID170742
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space124
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.