Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+1 • 80 m² without real estateK Výmole, Tuklaty - Tlustovousy, Středočeský Region

K Výmole, Tuklaty - Tlustovousy, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 1,990,000


RD Tuklaty – Tlustovousy, 3+1 zastavěná plocha 80m2, pozemek 370m2, IS: elektřina, voda, kanalizace. Dům je po kompletní rekonstrukci (elektřina, voda, zateplené betonové podlahy, plastová okna, ústřední topení, kuchyň, koupelna, střecha včetně krovů, fasáda) v letech 2005-2010. Topení ústřední na dřevo, podlahy plovoucí a dlažba. Součástí prodeje je i nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů. Půda (o rozloze cca 50m2) je připravena k okamžité vestavbě (výška krovů 2,5m, na jedné straně výška zdi 2m), včetně přívodu elektřiny a balkónových dveří.

Dům je cca 30m od zastávky PID Tuklaty-Tlustovousy (přímé spojení do 3km vzdálených Úval – zdravotní středisko, lékárna atd.). Další služby (škola, školka, obchod, železniční zastávka) v 1km vzdálené obci Tuklaty (10 minut pěšky). Vlakové spojení do Prahy – Masarykovo nádraží každých 30 minut, doba jízdy z Tuklat 29 minut. Autem 15 minut na stanici metra Černý most, vzdálenost RD na hranici Prahy je pouze 7km.

Property Characteristics

Listing ID170349
Layout3+1
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha80
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.