Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Flat to rent Small studio • 15 m² bez realitkyTrojská, Prague - Troja

Trojská, Prague - TrojaPartially equipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Poplatky za službyCZK 1,000


Nabízím pronájem garsoniery v rodinném penzionu v klidné části Praha - Troja. Penzion se nachází 20 m od zastávky MHD, 1 zastávka od stanice metra Nádraží Holešovice. Pokoj je částečně vybaven samostatnou koupelnou a WC, TV a minibarem, 2 postelemi, skříní, stolem a židlemi. Cena 6000 Kč/pokoj pro 1 osobu/měsíčně+1000 Kč poplatky, 6900 Kč/pokoj pro 2 osoby/měsíčně+1000 Kč poplatky, žádné další poplatky nejsou. Možnosti krátkodobého ubytování. Problém s parkováním není, internetové připojení zdarma.

We offer rental of studios in a family house in a quiet part of Prague - Troja. The guest house is located 20 meters from the bus stop, 1 stop to station of subway Nádraží Holešovice. The room is partly furnished with separate bathroom and toilet, TV and minibar, 2 beds, cabinets, table and chairs. Price 6000 CZK / 1 person / month+1000 CZK/charges, 8900 CZK / 2 persons / month+1000 CZK/charges, no additional fees are not. No problem with parking, free internet access.

Property Characteristics

Listing ID169759
LayoutSmall studio
Floor1
Building typeBrick
Floor space15
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.