Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 35 m² bez realitkyNa Bělidle, Prague - Smíchov

Na Bělidle, Prague - SmíchovEquipped
Monthly rentCZK 12,000


Pekny slunečný komfortní bytu 1+1, plně zařízený, neprůchozí pokoje, výtah. 12. 000 s poplatkami + elektřinu plati nájemce. Dispozice: centrální předsíň se vstupem do malé kuchyně, další nákupní centr Novy Smichov, výborná občanská vybavenost, vynikající dostupnost, přímo na metru Andel, tram i bus, blízko centra. Byt je kompletně zrekonstruovaný, vybavený moderním nábytkem, pračka, lednička, v 5. patře udržovaného domu s výtahem. Topení a ohřev vody vlastním plyn. kotlem. internet. Bezpečnostní dveře. Pouze pro nekuřáky, ne zvířata. Prohlídky po dohodě kdykoliv, volný ihned, i dlouhodobě. Jenom pro pár není pro studenty!

Bez provize. Vratna kauce 6.000.

608-613-156

RK NE VOLAT!!!

Nice sunny comfortable apartment 1 +1, fully furnished, separate rooms, elevator. 12 000 with + electricity fees paid by the tenant. Disposition: central entrance hall with entry into the small kitchen, another shopping center Novy Smichov, excellent amenities, excellent availability directly at metro Andel, tram and bus, close to downtown. The apartment is completely renovated and equipped with modern furniture, washing machine, refrigerator, in the 5th floor of a building with an elevator. Heating and water heating their own gas. the boiler. internet. Security doors. Only for non-smokers, no pets. Guided by agreement at any time, free immediately and long term. Just not for a couple of students!

Without commission. 6,000 refundable deposit.

608-613-156

Property Characteristics

Listing ID167437
Layout1 bedroom
Floor5
Building typeBrick
Floor space35
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.