Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 4+kk • 170 m² bez realitkyK náhonu, Prague - Hloubětín

K náhonu, Prague - HloubětínEquipped
PriceCZK 8,999,000


Nádherný a opravdu velmi luxusní byt 4+kk MEZONET, celkové podl.plochy 175m2 v exkluzivním areálu Kejřův mlýn na Praze 9.

Součástí bytu je i sauna, pára, soukromý KINO SÁL, klimatizace, bio-krb, vlastní podzemní parking, ostraha v uzavřeném areálu, kompletní vybavení bytu umožňující okamžité nastěhování.

V areálu je dětské hřiště, ftiness, recepce.

DO CENTRA AUTEM JEN 10 MINUT, PŘÍMÁ TRAMVAJ NA VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ. Bydlení v přírodě u lesoparku a přitom v dosahu velkoměsta zarohem.

Poblíž hypermarkety, pošta, lékárna, supermarkety a veškeré obč.vybavení.

Na vybavení bytu se podílela oblíbená designérka pořadu TV PRIMA "Jak se staví sen" Kamila Douděrová.

Díky vybavení tepelným čerpadlem má byt sjednán na SLEVU TÉMĚŘ 50% NA ELEKTRICKOU ENERGII, roční provozní úspory jdou tedy do desetitisíců...

Byt je tedy nízkonákladový.

Do domu je přístup přes ostrahu/recepci nádhernou historickou bránou. Byt he velmi zajímavě, moderně a luxusně řešený jako dvoupodlažní MEZONET 4+kk s vlastními třemi terasami v novostavbě. Tento moderní byt se nachází ve třetím a čtvrtém, nejvyšším patře domu, tudíž je zde krásný výhled do okolí a do přírody. Plocha bytu je 140 m2 + 35 m2 terasy, dispozičně je uspořádán jako 4+kk. Byt disponuje prostorným obývacím pokojem (stropy dosahují až 5 metrů) spojeným s kuchyňským koutem, dále je zde ložnice, pracovna, kino sál, sociální zařízení (2x koupelna - v jedné je sprchový kout a sauna, ve druhé vana). Vstupy na terasy jsou z obývacího pokoje, kuchyňského koutu a z pracovny. Nechybí zde nejmodernější vybavení - bio krb, moderní kuchyňská linka se značkovými spotřebiči, nábytek, vestavěné skříně a zrcadla, kino sál, sauna, pára, masážní sprchový kout s barevným osvětlením, rádiem, CD, římské rolety a žaluzie, dřevěná podlaha, koberce, velká kamenná stěna obložena interierovým kamenem, 4 klimatizační jednotky, masážní křeslo, atd, atd... K bytu náleží garážové parkovací stání. Byt má nonstop ostrahu a recepci.

Cena nemovitosti je 8.999.000 Kč

Hodnota nadstandardního vybavení 1.499.000 Kč

Cena parkingu je 399.000 Kč

V případě zájmu o prohlídku, nebo další informace mne prosím kontaktujte.

Beautiful and very luxurious apartment 4 + kk duplex, 175 square meters in total podl.plochy exclusive Kejřův mill complex in Prague 9

The apartment has a sauna, steam room, private CINEMA HALL, air conditioning, bio-fireplace, private underground parking, security guard in an enclosed area, complete furnishings to allow immediate occupancy.

There is a playground, ftiness, reception.

CENTRE FOR ONLY 10 MINUTES BY CAR, DIRECT TRAM on Wenceslas Square. Living in the countryside in a forested park, yet within easy reach zarohem city.

Near supermarkets, post office, pharmacy, supermarkets and all obč.vybavení.

The furnishings designer participated favorite TV show PRIMA "How to Build a Dream" Kamila Douděrová.

Equipped with a heat pump has to be agreed ALMOST 50% DISCOUNT ON ELECTRICAL ENERGY, annual operating savings is going into the tens of thousands ...

The apartment is low cost.

The house is accessed through guard / reception beautiful historic gate. The apartment he very interesting, modern and luxuriously designed as a two-storey Maisonette 4 + kk with its three terraces in the new building. This modern apartment is located in the third and fourth, top floor, so there is a beautiful view of the surroundings and nature. Flat area is 140 m2 + 35 m2 terrace, layout is arranged as 4 bedrooms. The apartment has a spacious living room (ceilings are up to 5 meters) associated with the kitchen, there is also a bedroom, study, cinema room, sanitary facility (2x bathroom - one is a shower and sauna, in the second bath). Inputs are on the terrace from the living room, kitchen and office. There are modern facilities - bio fireplace, modern kitchen with designer appliances, furniture, wardrobes and mirrors, a cinema hall, sauna, steam bath, massage shower with colored lights, radio, CD, Roman blinds and Venetian blinds, wooden flooring, carpets, large stone wall lined with stone interior, 4 air conditioning units, massage chair, etc, etc. .. The apartment belongs the garage parking space. The apartment has a non-stop surveillance and reception.

Price property is CZK 8,999,000

The value of complete equipment is CZK 2.5 mil. , now at a discount price of the equipment in case of purchase by the end of 2011, only luxury equipment - 1.499.000 CZK

Price of parking is CZK 399,000

When fast action discount possible.

If you are interested in a tour or further information please contact me.

Property Characteristics

Listing ID165300
Layout4+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space170
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.