Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 80 m² bez realitkyNa bělidle, Prague - Smíchov

Na bělidle, Prague - SmíchovEquipped
Monthly rentCZK 25,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000


Nabízíme k pronájmu luxusní byt přímo u metra Anděl. Byt je plně vybaven kuchyňskou linkou se sporákem s indukční deskou, lednicí, myčkou nádobí. Dále je k dispozici LCD televize se satelitem, připojení k internetu. Výhled do klidné ulice. Možnost parkovacího místa ve dvoře. Výborné dopravní spojení MHD po celé Praze. V okolí nákupní centrum, restaurace, kina..Volný do 31.3., pronájem je možný také pouze na 1 měsíc.

We offer for rent a luxury apartment right by metro Angel. The apartment is fully equipped, kitchen stove with induction plate, fridge, dishwasher, LCD TV with satellite , internet connection. Windows to quiet street. The possibility of a parking space. Excellent connection by public transport throughout Prague. Close to shopping center, restaurants, cinemas .. Rental is possible until 31.3. or just for one or two months.

Property Characteristics

Listing ID164432
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space80
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.