Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² bez realitkyHevlínská, Prague - Zličín

Hevlínská, Prague - ZličínEquipped
Monthly rentCZK 9,500

+ Poplatky za službyCZK 450


Nabízím k pronájmu byt 1+kk 30 m2 s prostornou terasou 17 m2 v os. vlast.v novostavbě na Zličíně.Byt je zařízen:prostorná předsíňka s botníkem,věšákem a zrcadlem;koupelna s pračkou, poličkami, sprchovým koutem a toaletou; místnost s kuchyňským koutem vybav.lednicí s mrazákem, el.sporákem,troubou,mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí,s pultíkem a bar.stoličkami;dále je vybaven menší pohovkou,dvoulůžkovou postelí,knihovničkou a dvěma prostornými skříněmi.Na terase je venk. houpačka,vejde se zahradní nábytek s grilem. K bytu náleží malý sklípek,možnost parkování za poplatek.

Dobrá dopravní dostupnost: zast. Halenkovská a Strojírenská 4 min. pomalé chůze, na metro Zličín 10 min.svižné chůze.3 min.chůze je též pošta a obchůdek s potravinami a smíš.zbožím,policejní stanice, kadeřnice atd. Nízké nákl.na elektř.,celý den do bytu svítí sluníčko.Krásná klidná lokalita, zeleň,kousek park.Výborná majitelka! Internet samozřejmostí.Provádím já,součas. nájemnice, kontakt:605318978, mail:sona.tomanicova@email.cz.

Byt bude volný od 1.1.2012, nájem je 9,5 tis.Kč vč.popl.+cca 500,-elektř./1 os. Kauce 9,5 tis.Kč. Byt je moc útulný, doporučuji.Majitelka požaduje pronájem alespoň na 1 rok, jen Češi, bez mazlíčků. Vážným zájemcům pošlu virtuální prohlídku!

Property Characteristics

Listing ID162423
LayoutStudio
OwnershipPersonal
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
Building typeOther

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.