Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 37 m² bez realitkyKřížkovského, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Křížkovského, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 6,500

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Nabízím zprostředkování pronájmu bytu 1+1 po rekonstrukci (cihlový dům) ve vyhledáváné a klidné lokalitě u brněnského výstaviště - ulice Křížkovského, kousek od hotelu Voroněž. Byt má asi 37m2, je vhodný pro 3 studenty nebo pár a bude volný od 1. listopadu 2011. Byt je krom kuchyňské linky a plynového sporáku s troubou, zrcadla a věšáku prakticky nevybaven, ale můžeme se s novými nájemníky dohodnout na prodeji některých věcí za symbolickou cenu - např. koberec do pokoje, garnýž, závěs atd... Krom pokoje a kuchyně se zde nachází také komora s přívodem vody a úložným prostorem (vhodná pro umístění pračky, kola nebo krámů :), koupelna s vanou a oddělené WC. Byt se nachází v přízemí, pokoj je orientován do zahrady a kuchyňka do ulice. K bytu patří též sklepní kóje a v domě je kolárna. Na všech oknech jsou žaluzie a v obou pokojích síťky proti hmyzu. Dopravní dostupnost je výborná, v ulici je zastávka autobusu okružní linky 44 a 84 a 5 minut chůze zastávka tramvaje č.1 a troleje 25,26,37,52. Na Mendlák se dá dojít pěšky do 10ti minut. V bytě se příjemně bydlí, se sousedy není žádný problém, majitel bytu je pohodář a na čemkoliv se s ním dá bez problémů domluvit. Celková cena nájmu činí 6.500,-Kč plus inkaso 2000,-Kč. Přímo v bytě je zaveden internet UPC.

Na vyžádání samozřejmě zašlu více fotek celého bytu a v případě vážného zájmu i kontakt na majitele. Po dohodě možná i osobní prohlídka. Nabídka spěchá! Potřebovali bychom najít zájemce co nejdřív.

Property Characteristics

Listing ID162279
Layout1 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space37
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.