Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 45 m² without real estateMachuldova, Prague - Kamýk

Machuldova, Prague - KamýkPartially equipped
PriceCZK 2,000,000


Dobrý den,

nabízím k prodeji byt v družstevním vlastnictví v panelovém domě v Machuldově ulici na Praze 4, v 8. patře. Byt se nachází v kompletně rekonstruovaném paneláku - zateplení, nový výtah, nové chodby, venkovní elektrické žaluzie. K bytu náleží komora.

Byt je útulný, rekonstruované zděné jádro, nová koupelna, nová kuchyně. Plovoucí podlahy, v ložnici koberec. V bytě ponechám nábytek.

Výhody lokality jsou: les v docházkové vzdálenosti = Modřanská rokle i Libušský les 5 minut chůze, potraviny cca. 10O metrů od domu, stejně tak zastávka MHD (do centra 30 minut). Výpadovka na Brno či Plzeň do 5 minut jízdy autem. Další výhodou jsou nulové náklady na topení = zateplení a 8. patro vytopí byt pouze stoupačkami - ani v zimě není třeba topit ... Další výhodou je pozitivní podpora družstva. V případě zájmu pište na vosatka.jan@centrum.cz.

Property Characteristics

Listing ID162273
Layout2+kk
Floor8
Building typePrefab concrete
Floor space45
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.