Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 105 m² bez realitkyMírová, Prague - Kolovraty

Mírová, Prague - KolovratyEquipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000


Pronajmu pěkný byt 4+kk v 1. patře RD v Praze 10 Kolovratech. V bytě k dispozici 2x WC, parní masážní dvoubox, podlahové vytápění v koupelně, vybavená kuchyně(el. sporák se sklokeramickou deskou, trouba, mikrovlná trouba, nerez myčka, nerez lednice s mrazákem), obývací pokoj s podiem na spaní a krbem, prostorný balkon s výhledem do zahrady, šatna, pračka se sušičkou, vybaveno nábytkem - možno na přání vystěhovat v případě dlouhodobého pronájmu. Vlastní vchod, vytápění radiátory (plynový kotel UT ve sklepě), internet, kabelová televize O2, k dispozici parkovací stání na pozemku, možnost spoluužívání zahrady.

V místě je výborná občanská vybavenost, krásná příroda (několik kilometrů vycházkových tras zelení), dostupnost do centra MHD a vlak cca 25 min.

Nájem 11000 Kč/měsíc + poplatky cca 4000 (elektřina, voda, plyn, odpad). Internet a kabelova televize se přehlašuje na nájemce. Kauce vratná při předání bytu v pořádku zpět je 22000 Kč.

Nice flat for lease, 4 rooms, 1st floor of family house in Prague 10 Kolovraty. There are 2 toilets, steam masage king size shower box, floor tempering in bathroom, kitchen fully equiped, living room with installed double bed place, fire place, large balcony with view to the garden, dress room, washing machine with loundry drying. Own entrance, central heating, internet, cable TV O2, parking lot in the garden, possibility to use the garden. Nice country side for walking, good city transport to the center (25 minutes).

Property Characteristics

Listing ID161403
Layout4+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space105
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.