Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale • 4000 m² bez realitkyPísecká Smoleč, Slabčice - Písecká Smoleč, Jihočeský Region

Písecká Smoleč, Slabčice - Písecká Smoleč, Jihočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,950,000


Obec Slabčice je obcí rekreační a turistickou, která má cca 300 obyvatel. Obec se nachází v písecko-podolské rekreační oblasti v blízkosti řeky Vltavy, v zóně přírodní lokality a lesů. Nejbližší správní centrum je v Písku, vzdáleném cca 15km.

Předmětem nabídky je nově vybudovaný samostatně stojící rekreační objekt vzdálený asi 400m od vodní nádrže Orlík a 1km od obce Písecká Smoleč na krásném klidném místě na samotě u lesa(ideální na sběr hub, lovení ryb a turistiku). Rozloha pozemku je 4000m2, zastavěná plocha je 72m2 s patrem a podkrovím. V přízemí je splachovací WC+koupelna, obytná kuchyň (včetně plynového sporáku) a obývací část. Topení lokální (krb a krbová kamna). Voda je zavedena do chaty z vlastní vrtané studny. Odpad je sveden do septiku. Elektřina z vlastní elektrocentrály Honda. V prvním patře je obytná místnost s přístupem na balkón.

Pozemek je oplocený a lze ho prodat jako dvě samostatné stavební parcely.

Property Characteristics

Listing ID161256
LayoutOther
OwnershipPersonal
Floor space4,000
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.