Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Non-residential property
  • Other

Show all listings

Commercial property to rent • 190 m² bez realitkyPernerova, Prague - Karlín

Pernerova, Prague - KarlínEquipped
Monthly rentCZK 22,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 50,000


Pronajmu nebytové prostory (sklep) o celkové rozloze 190m2 v městské části Karlín. Prostor je vhodný např. pro fotogalerii, ateliér, sklad apod. Vytápění prostoru je řešeno s radiatorem. Jsou tam 9 radiaotru. Sprchovy kout. 3x zachody. Vchod do prostoru je z baraku. K dispozici jsou přípojky vody, kanalizace, elektřiny a plynu. Vhodná je menší rekonstrukce prostorů. Podlahy jsou dřevěny. Bylo používáno jako taneční studio. NE REALIT. Pro vice informaci prosim kontaktovat na cislo 602394037.

Rent commercial premises (cellar) with total area of ​​139 square meters in the district of Karlin. The space is suitable eg for gallery, studio, warehouse, etc. Space heating is solved by a separate gas boiler. There are connections of water, sewerage, electricity and gas. Reconstruction is less suitable areas. Rent with agreement. Wooden floors. Been used as a dance studio.

Property Characteristics

Listing ID160394
LayoutOther
Available from11/02/2019
Building typeBrick
Floor space190
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.