Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+1 • 2250 m² without real estateRašovice, Rašovice - Rašovice u Uhlířských Janovic, Středočeský Region

Rašovice, Rašovice - Rašovice u Uhlířských Janovic, Středočeský Region
PriceCZK 3,900,000


Krásný rodinný dům přistavěný v roce 1998 k původnímu stavení s plynulým a nenápadným přechodem, orientovaný na všechny světové strany (SV, JV, SZ balkón, JZ) nacházející se 25 km (cca 20min. jízdy) od Brna a 8 km od Slavkova v okrajové části obce Rašovice. K domu náleží 600 m2 zahrady + 1200 m2 sadu, orné půdy či zahrady v mírném svahu. Při průjezdu bránou se ocitnete na nádvoří o 250m2, z kterého je přístup do dvou garáží. V původní budově najdete dílnu, venkovní kuchyňku a kůlnu.

Dům má podzemní podlaží o užitné ploše 76m2, kde se nachází čtyři místnosti, které jsou užívané jako technické zázemí, 1.NP o užitné ploše 76m2 se vstupní halou,...

WC, obývacím pokojem a kuchyní s novou kuchyňskou linkou, ve 2.NP o užitné ploše 76m2 s třemi pokoji, koupelnou a WC a dále podkroví o užitné ploše 13m2 (výška 1,7m) s možnou půdní vestavby.

Podlahy v obytných i ostatních místnostech jsou s povrchem keramické dlažby, v 1.PP beton. Okna 1.NP jsou v kuch. plast, pokoj plast, chodba dřevěná zdvojená, 2.NP 3x dřevěná zdvojená a plastové francouzské okno na lodžii.

Rozvod vody je na WC, do koupelny a kuchyně, zdrojem ohřevu TUV je elektrický bojler, topení je zabezpečeno elektrickými přímotopy v obytných místnostech. Schody jsou s kovovou konstrukcí sta plechovými stupni. Střecha sedlová s taškovou pálenou krytinou. Nemovitost je připojena k místnímu rozvodu elektřiny, na místní vodovod a k místní kanalizační síti. Existuje možnost připojení na zemní plyn. Celkové náklady 1600,- za měsíc

CENA K JEDNÁNÍ!!!

Property Characteristics

Listing ID16030
Layout4+1
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha2,250
Floor2
Building typeOther

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.