Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 57 m² bez realitkyPod Labuťkou, Prague - Libeň

Pod Labuťkou, Prague - LibeňPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


K pronájmu nabízím pěkný světlý byt o dispozici 2+1. Byt je nově vymalován, zařízen moderním praktickým nábytkem. Vstupní chodba s úložným prostorem, obývací pokoj průchozí do prostorné kuchyně (sklo-keramická varná deska, lednice, pračka), samostatná ložnice. Koupelna se sprchovým koutem. Byt není vhodný pro studenty, kteří hledají společné bydlení. Byt je nekuřácký. Cena 12.000 Kč zahrnuje poplatky v domě včetně vody a zálohy na energie (elektřina a plyn). Kauce 10.000 Kč.

Byt se nachazi 2 zastavky tramvaji od stanice metra Palmovka (pripadne cca 10 minut pesky od metra). Centrum Prahy je dosazitelne behem 15 minut tramvaji.

For rent: nice one bedroom apartment full of daylight. The apartment is newly painted, furnished with modern furniture. Entry hall with storage space, living room connecting to a large kitchen (glass-ceramic cook top, fridge and washing machine), separate bedroom. Bathroom with the shower corner. The apartment is not suitable for students seeking shared living. Non-smokers only. The monthly rent of 12.000 CZK includes the house fees and gas plus electricity fees. Security deposit of 10.000 CZK

Property Characteristics

Listing ID160168
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space57
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.