Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 82 m² bez realitkyKaštanová, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský Region

Kaštanová, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,449,000


Hezký světlý byt 3+kk, dvě lodžie, osobní vlastnictví, 82 m2, 7.patro panelového domu. Dispozice – předsíň, koupelna s WC, obývací pokoj, kuchyň, dvě ložnice. K bytu náleží sklep. Byt po rekonstrukci, zděná koupelna, plovoucí podlaha, nová kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů, plastová okna. Jedna lodžie zasklená. Dům je po rekonstrukci, zateplený, s novou střechou, nový vstup do domu, stoupačky. Parkování před domem. Fond oprav 1 870,-/měsíc. Klidná lokalita s množstvím zeleně, na náměstí 5 minut. V blízkosti školka, škola, nemocnice, obchody, služby, Tesco, kino, stanice autobusu na metro Černý Most a Letňany (14 km), cyklostezky, rybníky, možnost houbaření. Perfektní místo pro bydlení, s dobrou dostupností do Prahy.

Property Characteristics

Listing ID159530
Layout3+kk
Floor7
Building typePrefab concrete
Floor space82
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.