Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 19 m² bez realitkyHúskova, Brno - Černovice, Jihomoravský Region

Húskova, Brno - Černovice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 4,500


Ponukam na prenajom izbu v dvojizbovom nekuřáckom byte. Byt je na 4./4 poschodi menšieho obytneho domu v Brne v Černoviciach vo veľmi tichej oblasti. V blizkosti sa nachadzaju dve zastavky MHD (Spačilova, Psychiatricka lečebna) a na Hlavní nádraží a na Úzku je to MHD 6 minut. Pred domom sa nachadza velmi vela miesta na parkovanie. V blizkosti domu je Albert, Lekaren, 2 bankomaty, Pošta, atď.

Byt je plne vybaveny. V kuchyni sa nachadza elektricka truba a plynovy sporak, chladnicka, mraznicka, mikrovlnka, rychlovarna kanvica, toaster, riad atď. Kupelna je čiastočne zrekonštruovana a nachadza sa v nej aj nova automaticka pračka. V byte je zavedeny velmi rychly (2MB/s) internet, je k dispozicii aj wiffi, v byte je tiez k dispozicii antenna pripojka s 11 pogramami. V celom byte su nove plastove okna a zaluzie, v izbach su drevene parkety. V druhej izbe bytu byva jeden mlady par.

Samotna izba ma rozmery asi 3,7x5m. Izba je čiastočne zariadena. Je v nej starsi nabytok (policova stena, skrina, stolik, stolicka), chyba postel. Na chodbe je k dispozicii este jedna skrina.

Najom je 4500KČ vratane všetkych poplatkov, vratna zaloha je vo vyške 1 mesačneho najmu. Izba je k dispozicii od 1.10.

V prípade záujmu prosím píšte na mailovú adresu. Na telefóne som často nedostupný.

Property Characteristics

Listing ID159374
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space19
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.