Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 46 m² without real estateHusitská, Prague - Žižkov

Husitská, Prague - ŽižkovPartially equipped
PriceCZK 1,699,000


Nabízím částečně zrekonstruovaný 2+1,OV,na Praze 3 v centru Prahy- poblíž metro Florenc a Hl.nádraží, 10.min na Václ.náměstí, slunný klidný byt, krásný výhled na zeleň a cyklostesku, 4.patro bohužel bez výtahu, topení lokální plynové WAW- nové, malá kamna, ale vyhřejí obě místnosti v pohodě, nově částečně zrekonstruovaný (podlahové plochy,nátěry, částečně okna,malování). Byt je částečně zařízen starším nábytkem, který je možné ale podle dohody dát pryč. Je to malá předsíň s vestavěnými skříněmi, na podlaze PVC s motivem dlažby, , kuchyň s novým plynovým sporákem s digestoří, starší ledicí s mrazákem, kuchyňská linka a starší aut.pračka, starší koupelna- před rekonstrukcí- s vanou a WC, prostorný obývák - topení výkonné WAW, podlaha - slušné parkety, na nich koberec, rozkládací gauč, křesla, stěna a TV-dolby surround, pokoj - na podlaze parkety, na nich koberec, s postelí a stěnou, el.přímotop. V bytě pevná linka a O2TV- trio (pevná, internet a TV)- router má i WiFi HotSpot.

Společný balkón pro další dva byty v mezipatře. Žádaná lokalita poblíž centra. Po dohodě lze i sleva!Vhodné k rekonstrukci- koupelna, vnější okna, zvážit plynový kotel?, ale stávající topení je velmi výkonné a je otázkou zda pro tak malý byt je nutný kotel.S ohledem na možné investice do bytu nabízím se slevou, místo odhadních 2.200.000 jen za 1.699.000!Děkuji.

Property Characteristics

Listing ID158996
Layout2 bedroom
Floor5
Building typeBrick
Užitná plocha46
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.