Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 57 m² bez realitkyPodolská, Prague - Braník

Podolská, Prague - BraníkPartially equipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 5,000


Jedná se o nově zrekonstruovaný byt 2+1 ve zděném domě s výbornou polohou v centru Prahy - hned u Podolské vodárny, v blízkosti Vyšehradu, s výhledem na Vltavu. Výborné spojení do centra (2 zastávky tramvaje od Palackého nám., 1 zastávka autobusu od Pražského povstání). Možnost parkování ve dvoře. K bytu patří sklep. Západní orientace. Dům byl vloni a letos zrekonstruován (okna, zateplení, fasáda). Byt je částečně zařízen - kompletně vybavená kuchyně, včetně vestavných spotřebičů, pračky, sedačka, postel... Podlahy - masivní parkety, dlažba. Uvedené poplatky jsou včetně všech energií.

Newly renovated apartment 2+1 in a brick house located close to the Prague city centre - right next to Podolská vodárna and Vyšehrad, with Vltava view. Excellent public transport connections to the city center (2 tram stops away from Palackého náměstí, 1 bus stop to Pražského povstání). Parking in the yard. Cellar bellongs to the flat. West oriented. The house was recently renovated (this and last year). The apartment is partly furnished - fully equiped kitchen, washing machine, king sized bed, sofas,... Stated fees include all energies.

Property Characteristics

Listing ID158647
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space57
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.