Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 30 m² without real estateBrněnská, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský Region

Brněnská, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 3,700

+ Service chargesCZK 3,800


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 1 + kk ve velmi žádané lokalitě Kuřim. Jednotka se nachází v panelovém, celkově revitalizovaném domě - 2009/2010. (Fasáda, lodžie, výtah dle norem EU, stupačky, plastová okna, valstní kotelna pro ohřev TV a ústřeního vytápění)

Samotný byt, orientovaný na Jih, je po celkové, velmi zdařilé rekonstrukci 2010 - nové zděné jádro s prostorným sprchovým koutem, nově rozvedená elektrika v Cu, vestavěné skříně - šatní, botník, věšák na šatsvo a ostaní úložné.

Dále je zde zabudovaná pračka LG Full logig system, renovovaná kuchyňská linka se zánovním elektrickým sporákem a troubou, rozšířený úložný proster naproti lince, rozkládací pohovka pro časté spani, internet KME (+ 300Kč/ měs.)

K bytu přísluší i prostorná, zasklená lodžie (cca 5m2), sklepní kóje, společná, udržovaná malá nebo velká sušárna s možností využítí mandlu a společná kočárkárna.

Cena je složena s nájmu, fondu oprav se zálohou na TV, SV, vytápění a zálohou na elektrickou energii pro 2 osoby - trvale užívající nabízenou jednotku.

Kuřim je velmi dobře vybavenou obcí, kompletní samospráva, Wellnes centrum s letním koupalištěm, tenisové kurty, sportovní hala, stadion, příodní koupaliště Srpek, poliklinika, školky, školy, IDSJMK - dobrá dostupnost do Brna, Tišnova, Veverské Bítýšky a Blanska. Jsou zde i tři supermakety - dva v těsné blízkosti domu, čerpací stanice a mnoho dalších služeb zvyšující konfort bydlení.

Jednotku lze využít k bydlení i podnikání - masážní salon, kadeřnictví, kancelář atd.

Požadavek vratné zálohy ve výši dle dohody min. však 10000,- dle užívání bytu. (na případné opravy atd. způsobené nestandartním užíváním bytu)

VOLNÉ NEJDŘÍVE OD DRUHÉ POLOVINY LISTOPADU 2011

Pozn. Pes a Kočka NE, cena k jednání,

Property Characteristics

Listing ID157847
LayoutStudio
Floor6
Building typePrefab concrete
Užitná plocha30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.