Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 91 m² bez realitkyMilady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský Region

Milady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt v centru Brna. Orientovaný do vnitrobloku, jižní strana, prosluněná, klidná strana a pěkný výhled do zeleně. Velké prostory, vzdušnost. Velká vstupní hala, obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelním koutem, balkón, špajz a komora, koupelna.

Byt je po rekonstrukci, nové rozvody elektřiny a vody, nová koupelna a kuchyňská linka. Vybavení bytu záleží na domluvě. Volné od února 2016. Bezproblémové parkování. Ideální poloha, na Náměstí Svobody 5 minut pěšky, v bezprostřední blízkosti park u Janáčkova divadla, nám. 28. října, Moravské náměstí, Lužánky. V okolí veškerá občanská vybavenost, obchody, školy, divadla, restaurace, úřady, nemocnice atd. Není výtah, ale schodiště je pohodlné a prostorné.

We offer flat for rent. The flat is located in center of Brno, 5 minutes walking distance to main square, 3 big parks in direct neighborhood. Orientation of flat is toward south, lot of light and sun. View into greenery. Plenty of space, entering hall, 2 big rooms, kitchen, balcony, pantry, storeroom, bathroom. Comfortable parking. Flat is after reconstruction, new electricity and water distribution, new kitchen and bathroom. Available from February 2016. Everything in walking distance - shops, schools, theater, restaurants, offices, hospitals etc. No lift, but comfortable stairs.

Property Characteristics

Listing ID157467
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space91
Fully furnishedPartly
OwnershipOther

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.