Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 91 m² without real estateMilady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský Region

Milady Horákové, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Service chargesCZK 3,000


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt v centru Brna. Orientovaný do vnitrobloku, jižní strana, prosluněný, klidná strana a pěkný výhled do zeleně.

Byt je po rekonstrukci, nové rozvody elektřiny a vody, nová koupelna a kuchyňská linka. Vybavení bytu záleží na domluvě. Volné od listopadu. Bezproblémové parkování v přilehlé ulici Tř. Kpt. Jaroše. Ideální poloha, na Náměstí Svobody 5 minut, v bezprostřední blízkosti park u Janáčkova divadla, nám. 28. října, Lužánky.

We offer flat for rent. The flat is located in centre of Brno, 5 minutes walking distance to main square, 3 big parks in direct neighborhood. Orientation of flat is toward south, lot of light and sun. Comfortable parking on street Tr. Kpt. Jarose. Flat is after reconstruction, new electricity and water distribution, new kitchen and bathroom. Available from November.

Property Characteristics

Listing ID157457
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha91
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.