Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 68 m² bez realitkyKotevní, Prague - Smíchov

Kotevní, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 8,700

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Prodám nájemní smlouvu (dekret) za 300.000.- kč zcela zrekonstruovaného bytu 2+1 68m2. Je vybaven plně vybavenou kuchyňskou linkou, koupelna s pračkou s novým bojlerem, nové úsporné Vafky, plastová okna. Nájem 8700.- + poplatky 2 osoby za plyn a elektriku cca 1500,-kč (voda je již v ceně nájmu). Byt je po nekuřácích, do bytu mohou zvířata, cizinci nevadí. Jen vážní zájemci, byt je volný ihned. SPĚCHÁ!

Buy a lease agreement 300.000.- Czech crowns. Completely renovated apartment 68 m2 2 +1. It features a fully equipped kitchen, bathroom with washing machine with a new boiler, new efficient WAW, plastic windows. Rent monthly rent is 11.000,- Czech crowns with service charges. The apartment is for non-smokers, the apartment can be animals, aliens do not mind. Only serious applicants, the apartment is available immediately. Hurry!

Property Characteristics

Listing ID157101
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space68
Fully furnishedPartly
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.