Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 92 m² without real estatePodskalská, Prague - Nové Město

Designed for roommates
Podskalská, Prague - Nové Město
Monthly rentCZK 9,200


Nabízím prostorný neprůchozí částečně zařízený pokoj k pronájmu pro 2 osoby v centru Prahy u Palackého nám. (metro Karlovo nám.), volný k nastěhování ihned. Oproti fotografii není v pokoji postel, pouze matrace. Ve 2+1 (92m2) s pracovnou, šatnou, komorou, spíží, odděleným WC a koupelnou, velkou kuchyní. Byt je plně vybaven - lednice, trouba, toaster, pračka, vysavač, žehlička, bezdrátový internet apod. Pouze pro nekuřáky a čistotné osoby. Vhodné pro vegetariány/vegany. Sdílení pouze s 1 osobou (mnou). Nájem za pokoj je 9.200Kč/měsíc, (tj.4.600Kč/os.pokud by jste v něm bydleli dva), včetně VŠECH poplatků, i wifi. Časem by bylo nutno složit vratnou kauci 9.000Kč, ale zatím to nespěchá (VRACÍ se při odchodu z bytu - s 3-měsíční výpovědní lhůtou).

Celkový nájem je 15.300Kč za byt, ale druhý pokoj je průchozí, tak proto to dělím na osoby a ne na pokoje. A pokoje jsou zde jen 2 (je to 2+1), přitom byt má 10 místností....ale ostatní jsou neobytné (malé). Vhodné např.pro pár jenž chce garsonku v srdci staré Prahy, ale je pro ně moc drahá, takhle je to velký byt jen s jednou osobou navíc :-). Jana

Info + další fotky na: zuzana.havlikova@centrum.cz, tel.774 330 878

jana.bernatova@seznam.cz, tel.776 730 946

Property Characteristics

Listing ID156494
LayoutSmall studio
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha92
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.