Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 96 m² bez realitkyŠpanielova, Prague - Řepy

Španielova, Prague - ŘepyEquipped
PriceCZK 3,490,000


Moderně zrekonstruovaný dvougenerační byt 4+kk se zasklenou lodžií (7,0m2), o celkové výměřě 96 m2 s 3 neprůchozími ložnicemi a 1 velkou zděnou koupelnou s WC (pračka součástí vybavení) a dalším samostatným WC s přístupem z ložnice. 6 patro ze 7 v panelovém domě. V pokojích plovoucí podlahy, v kuchyni nová italská kuchyňská linka vybavena značkovými spotřebiči, bezpečnostní vstupní dveře, plastová okna, internet, kabelová televize. V domě úplně nový výtah. K bytu náleží uzamykatelný sklep.

V místě veškeré obchody, služby, škola a školka vedle domu, poliklinika. Výborná dopravní dostupnost do centra města, kompletní občanská vybavenost a zároveň dostatek zeleně.

Byt se prodává zařízený: pračka, televize, elektrický krb, sedací souprava, ložnice vidˇ. obrázek, jeden pokoj zařízený jako dětský (14,0m2) a další jako pracovna (10,8m2). Možnost hypotéky. Při rychlém jednání možná sleva.

Property Characteristics

Listing ID156383
Layout4+kk
Floor7
Building typePrefab concrete
Floor space96
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.