Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 22 m² bez realitkykladenská, Prague - Vokovice

kladenská, Prague - Vokovice
Monthly rentCZK 7,300


 V cihlovém domě se zahradou, zařízený 1+kk, 22m2: koupelna s vanou, plovoucí podlahy, velké francouzské okno, velké patro na spaní - 8m2 pro 2-3 osoby. Elektrické vaření, mikrovlnka, možnost Internetu ADSL 16Mb/sec. Nájemné 7.900+popl. 900 za osobu či zvíře +elektroměr a 1 měsíc kauce. Nebo bez kauce bez provize za 9.900+popl+el.. V zahradě je sauna a bude bazén u sauny. Malý slušný pes nebo kočka není překážkou. Zahrada je k disposici. Snížený nájem možný při složení odstupného - navrhněte. Další dva větší byty jsou volné v tomto domě o velikosti 43 až 86m2.

K nastěhování: 28/2/2009

 In brick house with garden, furnished one room studio, bathroom with bathtub, laminate floors in oak finish, large french window, upstairs level for sleeping 2-3 people, electric cooking, Internet 16Mb/sec, Rental 7.900+utilities 900 per peson or pet+ electricity per consumption. There is an electric sauna in the garden and soon a pool shal be attached. Small trained dog or can n problem to use the garden. Further rental reduction can be negotiated with once only fee. Australian owned and operated. 2 more flats in this house are also vacant in sizes from 43 to 86m2.

Property Characteristics

Listing ID15436
LayoutStudio
Building typeOther
Floor space22
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.