Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 30 m² bez realitkyNovobohdalecká, Prague - Michle

Novobohdalecká, Prague - MichleEquipped
PriceCZK 1,599,000


Nabízíme k prodeji byt v novostavbě 1+kk, 30 m2, osobní vlastnictví, Praha 10 Bohdalec, ul. Novobohdalecká. Byt se nachází v 5. patře šestipatrového cihlového domu, z roku 2006, v příjemné lokalitě Prahy 10. Prosluněný, teplý a prostorný pokoj směřuje svými dvěma okny do klidného atria bytového komplexu. Orientace oken – jihovýchod. Podlaha v pokoji a předsíňce je zcela nově zrekonstruovaná, plovoucí v odstínu ořech, ve velké koupelně s vanou a WC je dlažba.Kuchyně. Parkování přímo před domem nebo možnost pronájmu případně koupě garážového stání. 4 minuty chůze zastávka autobusů a metrobusů Bohdalec - linky č.135, 136, 150, 139, 213, 101, pět minut chůze na zastávku tramvají Slavia - linky číslo 4, 7, 22, 24 plus noční tramvaje a autobusy, 5 minut autobusem na trasu metra A - Želivského nebo Flóru, 10 minut na trasu C- Roztyly, nájezd na Jižní spojku 0,3km. Výborné nákupní možnosti (OC Eden, Kaufland) a veškerá občanská vybavenost v blízkosti. 1 km chůze sportovní areál Hamr Záběhlice.

We offer apartment 1+kk in newly built, 30 sqm, private ownership, Prague 10 Bohdalec, in the street Novobohdalecká. The apartment is located in the 5th floor of the brick house from 2006 in a nice area of Prague 10. Sunlit and spacious room with two windows is directed to the atrium apartment complex. Orientation of windows south-east. The floor is newly renovated, floating in the walnut shade, bathroom with tub and toilet are in tiling. Parking in front of the built or it's possible to buy a garage. There are excellent coverage of bus and tram, nearby is located stations of metro A Želivského and C Roztyly and drive raid on the "Jižní spojka". Excellent shopping at OC Eden, Kaufland and all amenities nearby.

Property Characteristics

Listing ID154193
LayoutStudio
Floor5
Building typeBrick
Floor space30
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.