Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 13 m² without real estateKřivoklátská, Prague - Letňany

Designed for roommates
Křivoklátská, Prague - LetňanyEquipped
Monthly rentCZK 4,500


Nabízím k pronájmu plně vybavený pokoj v částečně zrekonstruovaném bytě v docházkové vzdálenosti Obchodního centra Letňany! Na metro “C” Letňany 4 min busem, “B” Palmovka/Vysočanská cca 15min, jezdí co 2min. Noční dostupnost z centra také v pohodě.

Pokoj je neprůchozí, velké okno vč. žaluzií, plovoucí podlahy, k dispozici kovová postel+zdravotní matrace, skříňová sestava, koberec, stolek... Volné k nastěhování ihned.

Byt je přímo náš, jsme mladí a pohodoví obyvatelé (22, 25 a 30), přátelské a fér jednání, nevadí nám kuřák ani občasné návštěvy:) Uvítáme milovníka psů, žije s námi psí fenka.

V bytě veškeré vybavení - kuchyně se spotřebiči, lednice, pračka, internet, balkon a výtah samozřejmostí (5.p). Veškerá občanská vybavenost v místě (obchodní centrum Letňany, u domu večerka, blízko hospoda, pizzerie, spoustu restaurací atd).

SLEVA - Cena 4 500 Kč/měsíc.

Tel. 733645063 nebo

klara.muzikova@email.cz

Property Characteristics

Listing ID154113
Layout3+1
Floor5
Building typePrefab concrete
Užitná plocha13
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.