Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 85 m² bez realitkyKřenová, Brno - Trnitá, Jihomoravský Region

Křenová, Brno - Trnitá, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,880,000


Nabízím prostorný, útulný, klidný a slunný mezonetový byt v centru města Brno. Jedná se o novou půdní vestavbu v nádherném domě s neobarokní palácovou kompozicí fasády.

Topení a ohřev teplé vody vlastním plynovým kotlem. Do všech pokojů jsou rozvedeny kabely na internet i televizi. Byt se nachází ve 4. patře v domě bez výtahu. Náklady na plyn+elektřina+voda pro dva lidi vychází na 2000 Kč za měsíc. Možnost parkování přímo ve dvoře domu na vlastním parkovacím stání.

Dům je na ulici Křenová u tramvajové zastávky Masná. Byt je situován na druhou stranu od hlavní cesty. Ve vzdálenosti 20m od domu se nachází obchod (Billa), lékárna, pekárna, restaurace, pivnice. Velmi dobrá dostupnost autem na dálnici, i do centra. V těsné blízkosti je také cyklostezka.

Rozměry: 30 m obývací pokoj s kuchyní, 24 m mezonet, 13 m ložnice, 10 m předsíň, 3,5 m koupelna, 1,5 m záchod, 4,5 m lodžie.

Byt je v osobním vlastnictví a jsem jediným majitelem.

Property Characteristics

Listing ID153172
Layout3+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space85
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.