Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 4+1 • 120 m² bez realitkyVilémovská, Velký Šenov - Velký Šenov, Ústecký Region

Vilémovská, Velký Šenov - Velký Šenov, Ústecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,350,000


Nabízím k prodeji menší poloroubenou chalupu z roku 1894, která je vhodná jak k rekreaci, tak k trvalému bydlení. Je umístěna na okraji obce v klidné lokalitě, mimo hlavní silnici,v krásné přírodě Lužických hor. Chalupa je napojena na obecní kanalizaci a plynovod. Voda je čerpána z vlastní studny, teplá voda ohřívána el. bojlerem, vytápění je zajištěno lokálními zdroji na tuhá paliva (díky plynové přípojce lze vybudovat ústřední plynové topení). Před dvěma lety byla položena střešní krytina (břidlice) a bylo provedeno přeložení břidlicových obkladů štítů.

V přízemí se nachází kuchyň, pokoj, toaleta, sprchový kout a sklípek; ve 2. nadzemním podlaží jsou tři pokoje a komora, ze které je možno vybudovat pokoj. V zastavěná plocha chalupy je 70 m2, zahrada má výměru 2300 m2. Na pozemku je malý rybníček, kůlna, vzrostlé stromy, okrasné keře.

V blízkém okolí mnoho příležitostí k pěší turistice či cykloturistice, k houbaření. V obci je také přírodní koupaliště a několik rybníků.

Property Characteristics

Listing ID152640
Layout4+1
OwnershipPersonal
Floor space120
Fully furnishedPartly
Building typeOther

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.