Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 110 m² bez realitkyHybešova, Prague - Karlín

Hybešova, Prague - KarlínPartially equipped
Monthly rentCZK 25,000

+ Poplatky za službyCZK 4,000


Mezonetovy byt 4+kk je v ulici Hybesova v Karline. Hned vedle je nove zrekonstruovany park Kaizlovy sady s budovou Invalidovny. K metru Krizikova i Invalidovna je to cca 10 minut, na tramvaj cca 5 minut. Veskera obc. vybavenost dostupna pesky v blizkem okoli (skola, skolky, obvodni lekar, pediatr, supermarket, posta atd.). Byt je v poslednim 5 podlazi, v dome je vytah a sklep a za domem zahrada s piskovistem. V byte se nekouri a zvirata tez nejsou povolena.

V prvnim patre je obyvak spojeny s kuchyni (s krbem a malou terasou do vnitrobloku) a zachod. V druhem patre jsou 2 pokoje a u nich koupelna (se zachodem a sprchovym koutem), loznice se satnou a s vetsi terasou do vnitrobloku a s koupelnou (s vanou a sprchovym koutem). Byt ma celkem 110 m2 plus 25m obe terasy.

Duplex with 4 rooms + kitchen (3 bedrooms). Located in Karlin next to renovated park Kaizlovy sady, tramway at cca 5 minutes, metro Krizikova or Invalidovna at cca 10 minutes walk. All amenities in close vicinity (supermarket, doctor, school, ..). Flat is on the 5th floor, lift is at the level of the floor, and behind the building is a small garden with sand box. We require no smoking and no pets.

1st floor of the flat is composed of living room, terasse (view on courtyard), kitchen, and toilets. 2nd floor contains 3 bedrooms, 2 bathrooms, 1 larger terasse with view over Prague. Overall 110 m2 + 25 m2 terasses.

Property Characteristics

Listing ID152469
Layout4+kk
Floor5
Building typeBrick
Floor space110
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.