Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 63 m² bez realitkySmotlachova, Prague - Kamýk

Smotlachova, Prague - KamýkPartially equipped
Monthly rentCZK 10,500

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 3 + kk v panelovém domě na dobu určitou dle dohody. Byt je částečně zařízen: lednice, mrazák, plynový sporák s troubou, mikrovlnná trouba, pračka, 2 velké šatní skříně, knihovna, vestavěný botník, válendy, křesla, stoly, ... Rekonstruovaná koupelna s vanou a wc (oddělené). V bytě rovněž odkládací komora. Po celém bytě plovoucí podlahy, plastová okna s žaluziemi, zasklená lodžie. V domě zavedeno UPC. Byt je klidný, situovaný na jihozápad, vhodný pro mladou rodinu s jedním či dvěmi dětmi nebo pro 3-4 studenty. Volný ihned.

Dům je po kompletní rekonstrukci (zateplení, nové podlahy i interiéry, nové výtahy, ...). Klidná lokalita, les 2 min pěšky, nedaleko je Modřanská rokle. V místě též škola, školka, sportovní i dětská hřiště, nákupní centrum Albert, restaurace, sportovní a relaxační centrum Domyno, pošta. Parkování před domem. Spojení MHD - zast. Přírodní - bus na metro B a C.

V případě zájmu volejte: 605 828 045

Property Characteristics

Listing ID151950
Layout3+kk
Floor8
Building typePrefab concrete
Floor space63
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.