Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 60 m² bez realitkyKřížová, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Křížová, Brno - Staré Brno, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 8,990

+ Poplatky za službyCZK 3,490


Pronajmu byt 2+1 s balkónem v osobním vlastnictví na Starém Brně, Křížová ul. Celková plocha bytu je 60m2+sklep. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu. Výborná dopravní dostupnost, 300m od zastávky MHD(Mendlovo náměstí). Byt prošel celkovou rekonstrukcí a je částečně zařízený, koupelna, kuchyňská linka, postele v pokojích. V cenně nájmu je internet. V místě možno domluvit parkování. Vhodné i pro studenty max 5. Poplatky kalkulovaný pro 4 studenty. Byt je volný ihned.

I would rent apartment 2+1 with balcony in Stare Brno, total area 60m2+cellar. The apartment is located in the first floor from 5 floors in apartment building. The nearest tram stop is 100 meters away.The apartment was completly renovated and is partially furnished, bathroom, kitchen, beds in the rooms. In the price is calculated internet connection. The servises was calculated for four people. Near the apartment is possible parking. The apartment is free immediately. I prefer foreigners for my good experience.

Property Characteristics

Listing ID151718
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space60
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.