Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 12783 m² bez realitkyPertoltice - Dolní Pertoltice, Liberecký Region

Pertoltice - Dolní Pertoltice, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 2,950,000


Nabízíme k prodeji jedinečně zachovalou a z velké části zrekonstruovanou zděnou zemědělskou usedlost v bezprecedentně klidné lokalitě Dolních Pertoltic nedaleko Frýdlantu v Čechách a Jizerských hor. Usedlost je tvořena hlavní velkou budovou z jedné části obytnou a z druhé hospodářskou (bývalé stáje, stodola, garáž, kůlny) a velkou zděnou stodolou, jejíž součástí je druhá garáž, dále se zde nachází kůlna na dřevo. Usedlost se nachází na pozemcích o výměře 12 783 m2 (zastavěná plocha, zahrada, louka). Obytná část 6+1 s moderně vybavenou kuchyní, podlahovým topením, sociálním zázemím.Nově zrekonstruované vytápění, rozvody v mědi; kotel na tuhá paliva; nová okna (dřevěná eurookna), nové vstupní dveře, nové interiérové dveře. Vlastní zdroj vody kojenecké kvality. Lze využít kompletně instalovaný systém ochrany majetku. Usedlost nabízí multifunkční využití od rekreace přes trvalé obývání po komerční využití jako penzion, menší farma zabývající se chovem a ustájením koní či menší agroturistická farma.

Po domluvě k okamžitému využívání.

¨We offer for sale a uniquely preserved and largely restored brick farmstead in the quiet village of Dolní Pertoltice in the vicinity of Frýdlant v Čechách and the Jizera Mountains. The farmstead consists of the large main building (residential part and agricultural part – former stables with original arched ceilings, barn, garage, sheds), a large brick-walled barn with a second garage, and a spacious woodshed. The farmstead is surrounded by a plot of 12 783 square metres (built up area, garden, grassland). The residential part 6+1 includes a modern and fully furnished kitchen, floor heating, sanitary facilities. The heating has been recently reconstructed, copper piping, solid-fuels furnace. New wooden windows, new entrance door, new interior doors. Own water source of premium quality. Fully installed security system available for use. The farmstead offers various possibilities of use from recreation or permanent residence to commercial use as a pension, small horse farm or a farm focused on agro-tourism.

Immediately available if desired.

The price offered can be further negotiated; possibility to overtake mortgage.

Property Characteristics

Listing ID151656
Layout6+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space12,783
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.