Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 170 m² without real estateU vodárny, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský Region

U vodárny, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský Region
PriceCZK 5,149,000


Rodinný dům 5+1 s dvoj garáží a prostornou terasou se nachází na příjemném místě v klidné lokalitě na kraji obce ve slepé ulici. Dům je nově zrekonstruovaný, zateplená fasáda, nová střecha, plastová okna apod. Obytná plocha domu je 170 m2. Na pozemku se nachází prostorná dvojgaráž (60 m2), zastřešené posezení s venkovním krbem a udírnou, sauna, posilovna a jezírko. V přízemí je obývací pokoj s krbem, kuchyň, koupelna se sprchou a rohovou vanou, prádelna, vstup do sklepa (10 m2) a 2x WC s bidetem. V 1NP se nachází 3x ložnice a hala s výstupem na terasu (25 m2), koupelna se sprchou a WC. Půda slouží jako úložný prostor - možnost půdní vestavby. Veškeré IS - plyn, obecní vodovod + studna, kanalizace, elektřina (230, 380V) a pevná linka. Nadstandardní dům nabízí také posilovnu, saunu, vnitřní a venkovní krb.

Veškerá občanská vybavenost v pěším dosahu. Dobré dopravní spojení do Prahy - bus. i vlak.

Property Characteristics

Listing ID151580
Layout5+1
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha170
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.