Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 58 m² without real estateJeremiašova, Prague - Stodůlky

Jeremiašova, Prague - Stodůlky
PriceCZK 3,475,000


Nabízím převzetí práv na uzavření kupní smlouvy s developerskou společností na projekt Prokopský Vrch. Jedná se o byt 2+kk/L, 57,8 m2, OV, 6. patro z 17 cihloveho domu. V bytě jsou koupelna + WC, bezpečnostní dveře,podlahové krytiný z exotického dřeva, německá keramická dlažba.Orientace oken je na J a V. K bytu náleží garážové stání,sklepní koje - 3,90 m2 a lodžie(6.1m2).V blízkosti školky, základní a střední školy, nabízejí dětem komfort vzdělání bez dlouhého dojíždění. Byt a projekt se nachází v přírodní rezervaci Prokopské a Dalejské údoí.Občanská vybavenost je výborná. MHD nebo metro trasy B stanice Lužiny, které Vás tam přepraví do 15min....

Opačným směrem se do několika minut dostanete jak na dálnici D5, tak na Ruzynské letiště.Více informací o bytě naleznete na www.prokopskyvrch.cz .Platba-830 tis .Zbytek až po kolaudaci. Kolaudace bytu bude koncem roku 2009. Možno volat kdykoliv.

 

Property Characteristics

Listing ID15151
Layout2+kk
Building typeOther
Floor space58
OwnershipOther
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.